Basiliekstraat 117, 1500, Halle

Enkel op afspraak. Een afspraak kan je maken via email of via onderstaand formulier.

Veelgestelde vragen

Misschien vind je hier al een antwoord op je vraag?

Hoe kan ik juwelen retourneren?

Juwelen kan je retourneren via de post of door ze binnen te brengen in ons atelier in de Basiliekstraat. 
Meer informatie over ons retourbeleid

Wat moet ik doen als mijn juweel stuk is?

We geven 2 jaar garantie op al onze juwelen. Neem contact met ons op als je juweel beschadigd is binnen deze termijn. 
Meer informatie over onze garantievoorwaarden

Verzenden jullie juwelen naar het buitenland?

Woon je in het buitenland en wil je graag een juweel bestellen? Stuur een mailtje naar info@studiodemol.com met je adres en contactgegevens en de items die je wil bestellen. We zoeken dan voor je uit hoeveel het kost om je pakket te verzenden.
Meer informatie over verzendopties

Hoe snel wordt mijn pakket verzonden?

Eens we je bestelling ontvangen hebben gaan we zo snel mogelijk aan de slag om je pakketje klaar te maken en te verzenden. Juwelen die uit voorraad geleverd worden, verzenden we normaal binnen 1-3 dagen.

Bij bestellingen op aanvraag (dit zijn producten die momenteel niet op stock zijn maar wel nog besteld kunnen worden. Ze worden dan enkel gemaakt wanneer iemand ze besteld – dit staat altijd vermeld bij het product) brengen we je binnen de 5 dagen op de hoogte van de verwachte levertijd.

Voor juwelen op maat vragen we je om bij voorkeur één maand op voorhand contact op te nemen. Op die manier hebben we voldoende tijd om alles uit te werken. Bestel je een juweel voor een speciale gelegenheid? Voeg dit dan zeker toe als comment bij je bestelling, zo kunnen we daar maximaal rekening mee houden.
Meer informatie over verzendopties

Ontvang ik een factuur bij mijn bestelling?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een overzicht van je bestelling. Wil je graag een aparte factuur? Vermeld dit dan bij het afrekenen zeker in de opmerkingen en voeg alle gegevens toe die je vermeld wil zien op de factuur. 

Stuur ons een berichtje