Verzending

Studio Demol verzendt pakjes met Bpost over heel België. Hieronder vind je meer informatie over de opties om je pakket te ontvangen en de kosten die hieraan verbonden zijn.

Verzendopties

Er zijn verschillende mogelijkheden om je pakket te ontvangen.

1. Pakketpost

Je kan ervoor kiezen om je pakket te laten versturen via pakketpost, dit kan zowel zonder als met track & trace code (+ €1). Dit type verzending is geschikt voor kleine en grotere pakketten.

2. Pakjesautomaat

We kunnen je pakket ook laten leveren in een servicepoint naar keuze. Bij het afrekenen kan je een servicepoint in je buurt selecteren.

3. Ophalen

Je kan je pakket ook gratis ophalen op ons atelier. We contacteren je na je bestelling om een afhaalmoment in te plannen. Wil je je bestelling graag voor een bepaalde datum ophalen, zet dit dan ook even bij de bestelnotities als je afrekent, dan kunnen we hier zo veel mogelijk rekening mee houden.

Verzendkosten

  • Servicepoint (ophaalpunt of pakjesautomaat): € 4,40
  • Verzending naar een adres (zonder track & trace): € 5,70
  • Verzending naar een adres (met track & trace): € 6,70
  • Ophalen: gratis

Verzending naar het buitenland 

Woon je in het buitenland en wil je een Studio Demol juweel kopen? Stuur een mailtje naar klantendienst@studiodemol.com met je contactinformatie, adres en het juweel dat je wil bestellen. We zoeken dan voor jou uit hoeveel het kost om het pakketje tot bij jou te verzenden. Zonder aankoopverplichting 🙂

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd? 

Eens we je bestelling ontvangen hebben gaan we zo snel mogelijk aan de slag om je pakketje klaar te maken en te verzenden.

Sommige juwelen leveren we uit voorraad, deze verzenden we normaal binnen 1-3 dagen.

Andere bestellingen zijn op aanvraag (dit staat expliciet vermeld bij elk product). De leveringstermijn kan langer duren als je juweel niet op voorraad is. We brengen je dan binnen de 5 dagen op de hoogte van de verwachte levertijd.

Heb je een specifieke levertijd in gedachten of bestel je het juweel voor een speciale gelegenheid? Laat ons dit dan zeker weten, dan kunnen we hier zo veel mogelijk rekening mee houden. Voor bestellingen op maat vragen we om minstens één maand op voorhand je bestelling door te geven, zo hebben we voldoende tijd om alles op tijd te verzenden.


Verpakking van een pakketje Studio Demol juwelen

Niet tevreden met je bestelling?

Meer informatie over het retourneren van je bestelling kan je terugvinden op onze website.